Prijava u sistem za podršku

Zatraži promjenu korisničke šifre

Kontaktirajte nas

  • Telefon:+387 35 364 035
  • Email Adresa: podrska@leftor.com
  • Adresa: Aleja A. Izetbegovića 10/II, 75000 Tuzla

Podrška

Zatvorite podršku

Podrška

Novosti

Sigurnost web stranica dobija sve više na značaju, a poseban doprinos tome daje Google koji sve više za rangiranje web stranica na svojoj tražilici uzima u obzir korištenje HTTPS protokola i validan SSL certifikat za domenu.

Opširnije...

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo, nakon detaljnih tehničkih priprema, a vođeni potrebama tržišta, značajno povećali kapacitete naših PRO web hosting paketa, naravno pri tome ne mijenjajući cijene paketa.

Opširnije...

Protekli vikend smo uzeli učešće na prvoj Meet Magento Hrvatska konferenciji održanoj u Osijeku u organizaciji eCommerce agencije Inchoo.

Opširnije...

Pripremili smo posebnu ponudu koja će svim firmama i obrtima registrovanim u 2017. godini omogućiti da za samo 1 KM + pdv dobiju web stranicu, hosting, co.ba domenu i mailove u trajanju od godinu dana.

Opširnije...

Zbog povećanja obima posla i projekata sa inostranim klijentima, zapošljavamo četiri iskusna software developera. Ako želite da radite u okruženju koje će vam omogućiti da unaprijedite vaše vještine i da steknete nove, da radite sa iskusnim osobljem i da učite od experata, prijavite se na naš oglas!

Opširnije...

Pouzdana, sigurna i fleksibilna LEFTOR Hosting usluga

Saznajte više 

Zašto odabrati nas

Zašto odabrati nas

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti

Uvjeti suradnje

Uvjeti suradnje

Partner program

Partner program