Prijava u sistem za podršku

Zatraži promjenu korisničke šifre

Kontaktirajte nas

  • Telefon:+387 35 364 035
  • Email Adresa: podrska@leftor.com
  • Adresa: Aleja A. Izetbegovića 10/II, 75000 Tuzla

Podrška

Zatvorite podršku

Podrška

Mobilne aplikacije

 

Particle Apps mobilne aplikacije

Kao zaseban odjel u okviru Leftor kompanije djeluje ParticleApps. To je studio posvećen klijentima u cilju razvoja mobilnih tehnologija, što uključuje mobilne aplikacije, mobilne web stranice, Facebook i druge društvene medijske aplikacije. Svi naši projekti počinju od obične ideje te se kroz proces dizajna, razvoja, testiranja i lansiranja dolazi do ostvarenja cilja, odnosno mobilne aplikacije.

Naš tim posjeduje iskustvo u kreiranju mobilnih aplikacija toliko da parira evropskim i svjetskim firmama iste ili slične poslovne orijentacije. Naše reference i aplikacije na Android i Apple Store Marketu su naveliko korištene i dokazano kvalitetne.

Mi već imamo razvijen skup projekata za specifične primjene, kao što su aplikacije za: news portale, banke, tržne centre i/ili web shopove. U procesu redizajna, mi gotov projekat prilagođavamo Vašim potrebama i od njega kreiramo novu aplikaciju, sa Vašim brendom, izgledom, podacima, i sa Vašim unikatnim funkcijama.

Ako Vaša ideja izlazi izvan okvira predefinisanih projekata, mi možemo kreirati bilo koju mobilnu aplikaciju sa zadatim specifikacijama ili idejom.

Mi se uistinu zalažemo za uspjeh svakog projekta!

 

Budite na sigurnoj strani.

ParticleApps je dio LEFTOR firme, te jedan od prvih timova iz Bosne i Hercegovine koji je lansirao Android i iPhone aplikaciju i tim koji od tada drži lidersku poziciju. Naš tim broji preko 20+ iskusnih dizajnera, programera, inžinjera i konsultanata, i dovoljno je velik da ponudi profesionalnu i kvalitetnu uslugu za razne industrijske branše.

07 particle apps

 

Proizvodi i usluge.

Studio nudi širok spektar usluga koje se tiču razvoja mobilnih aplikacija, zajedno sa gotovim proizvodima koji se u skladu s Vašim zahtjevima lako mogu pretvoriti u Vaše brendirane aplikacije za mobilne uređaje.

02

 

 

Izrađujemo mobilne aplikacije distribuciju krajnjim korisnicima te za potrebe marketinških kampanja poznatih hrvatskih i svjetskih brandova. Aplikacije podržavaju široku paletu mobilnih telefona, temeljito su testirane i vizualno atraktivne.

Više o ponudi studija ParticleApps...

Najzahtjevnije ideje i projekte pretvaramo u realnost

Zatražite ponudu 

Dodaci

FAQ

mojWeb.ba

Web stranica za 5 minuta!

Dodaci

Razvoj custom rješenja

Dodaci

Integracije online plaćanja